Servicii de broker vamal

 • Intocmirea documentatiei pentru plasarea marfurilor sub un regim vamal: punerea in libera circulatie (declaratie vamala de import), tranzit, antrepozit vamal, perfectionarea activa, transformarea sub control vamal, admiterea temporara, perfectionarea pasiva si exportul.
 • Declararea intrastate si vamuirea marfurilor de export-import in UE
 • Prezentarea marfurilor la autoritatea vamala pentru control fizic.
 • Acordarea garantiei financiare globala pentru tranzit prin RM si UE
 • Tranzit vamal -T1 / T2, Carnet TIR;
 • Admitere temporara
 • Depozitare si manipulare sub supraveghere vamala;
 • Antrepozitare in depozit vamal;
 • Logistica pentru marfuri vamuite

Pe langa toate acestea va mai oferim consultanta vamala/procedura de lucru atunci cand este nevoie sau la solicitarea autoritatilor vamale; reprezentare in fata autoritatilor vamale, precum si solutii la orice problema pe care dumneavoastra o intampinati din punct de vedere vamal sau fiscal.

Toate acestea sunt intocmite/prelucrate de personalul nostru cu un inalt grad de profesionalism in domeniu vamal, dar si o vasta experienta in domeniu.

 

Depozit

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL prin partenerii sai dispune de toata logistica necesara operatiunilor de manipulare, transbordare si depozitare, astfel: hale, motostivuitoare, macarale, cisterne, remorci, tractoare, platforme de transport, dar si personal cu inalt grad de calificare. Dorim sa fim pentru clientii nostri un partener de incredere, putem sa gasim solutii logistice, sub rezerva posibilitatilor obiective, pentru orice tip de marfa, indiferent de volum si greutate, oriunde in lume.

 

Trasport Auto

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de mărfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizează sau nu întreaga capacitate de încărcare. În terminologia de transport, acest tip de transport se prescurtează FTL – FULL TRUCK LOAD

Avantajul unui transport cu camion complet faţă de transportul în regim de grupaj constă în timpul mai scăzut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicată pentru client şi va livra marfa în deplina siguranţă de la punctul de incarnare pana la punctul de descărcare indicate de beneficiar.

Putem oferi tarife competitive de transport marfă cu camioane complete atât pentru export cât şi pentru import.

Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport complet rutier.

Transport în Grupaj

Transporturile in regim grupaj se efectuează prin colectarea mărfurilor din ţară, cu camioanele noastre care adună grupajele din sau spre Europa şi ţările CSI, şi expedierea acestora în cel mai scurt timp posibil către clientul dumneavoastră din locaţia stabilită. Grupajele de mărfuri se efectuează din Republica Moldova către ţările din Europa şi CSI.
Organizarea întregii activităţi de transport se efectuează de către personalul nostru calificat comunicând direct cu clientul şi expeditorul mărfii pentru ca marfa transportata de noi în regim de grupaj să ajungă în cele mai bune şi optime condiţii la destinaţie.
În funcţie de cererea clientului şi cantitatea de marfă expediată şi transportată cu noi în regim grupaj  sau camion complet, se pot face oferte promoţionale de transport , servicii personalizate şi găsirea soluţiilor optime de desfăşurare a transporturilor.
Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport in regim grupaj.

Transport Frigorific

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL SRL vă pune la dispoziţie servicii de transport frigorific cu temperatura controlată, cu temperaturi asigurate între -20 si +25 grade .
Transportul frigorific este divizat în două categorii:

 • Transport frigorific cu congelare – atunci când se transporta bunuri congelate ( peşte congelat, carne congelată, etc.) la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius;
 • Transport frigorific cu refrigerare – atunci când se transporta bunuri care necesita doar răcire si păstrarea unei temperaturi constante pe întreaga durata a transportului ( peste proaspăt, carne proaspăta, carcase de animale, legume, fructe,flori, medicamente etc.).

Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport frigorific rutier.

Transport Agabaritic

În cadrul ofertei noastre de transporturi agabaritice se regăsesc:

 • transport utilaje agricole si pentru construcţii;
 • transport grinzi de beton;
 • transport de silozuri;
 • transport de mini-fabrici şi uzine;
 • transporturi pentru industriile petrolieră, energetică, chimică;
 • transporturi de hale industriale şi structuri metalice;

Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport agabaritic.

Antrepozit Vamal Public

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL detine autorizatie de Antrepozit Vamal Public

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori considerati ca va putem furniza informatii sau va putem sprijini pe parcursul colaborarii. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si va dorim ca afacerea dumneavoastra sa prospere impreuna cu S.C.”MULTIBROK-COM” SRL.

 

Transport feroviar

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL in calitate de Casa de Expeditie ofera solutii complexe de transport feroviar pe toate caile ferate din Europa in conditii de operativitate si deplina siguranta. Personalul companiei noastre asigură consultanţă în domeniu şi împreună cu clienţii analizează alternativele de transport feroviar.
Avantajele transportului feroviar sunt:

 • Costuri minime la transport;
 • Timpul scurt de transport al unei cantitati mari de marfa;
 • Simplificarea expediţiilor din punct de vedere documentar si procedural;
 

Transport aerian

Transportul aerian este cel mai rapid mod de transport a mărfurilor într-o perioadă de timp definită, pe o anumită rută. Personalul companiei noastreti este specializat in a va oferi solutia cea mai potrivita cu specificul marfurilor pe care doriti sa le expediati par avion.
Venim in sprijinul dumneavoastra nu doar cu personal specializat ci si cu urmatoarele tipuri de servicii complexe:

 • transport aerian;
 • transport rutier de la si inspre aeroport;
 • formalitati vamale;
 • asigurare cargo;
 • livrari door – to – door sau aeroport – to – aeroport, in intreaga lume, prin intermediul retelei noastre de corespondenti din aeroporturile de destinatie;
 • transport de marfuri periculoase sau voluminoase.
 

Transport maritim

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL ofera servicii de transport maritim containerizat de marfa catre orice destinatie din lume, in conditii de operativitate si deplina siguranta.

Solutiile optime pentru transportul marfurilor dumneavoastra cu containere de 20” sau 40”, FCL / LCL , va sunt furnizate in variante de transport de tip ‘port-to-port’ sau ‘door-to-door’.

Parteneriatul cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanenta si stricta a intregului flux de transport – de la incarcarea marfii in container si pana la livrarea la destinatie, prin furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dumneavoastra, sunt actiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

FCL = full container load ( container complet incarcat)
LCL = less than container load ( grupaj de marfa pe container)

Transport Containere

S.C.”MULTIBROK-COM” SRLprin partenerii sai ofera servicii de transport containere atat pe plan intern cat si international la preturi fara concurenta. Containerele se pot transporta in camioane cu semiremorci tip platforma trans-container avand dispozitive de prindere a containerelor pentru o buna siguranta in timpul transportului.
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport containerizat rutier.