Transport feroviar

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL in calitate de Casa de Expeditie ofera solutii complexe de transport feroviar pe toate caile ferate din Europa in conditii de operativitate si deplina siguranta. Personalul companiei noastre asigură consultanţă în domeniu şi împreună cu clienţii analizează alternativele de transport feroviar.
Avantajele transportului feroviar sunt:

  • Costuri minime la transport;
  • Timpul scurt de transport al unei cantitati mari de marfa;
  • Simplificarea expediţiilor din punct de vedere documentar si procedural;
 

Transport maritim

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL ofera servicii de transport maritim containerizat de marfa catre orice destinatie din lume, in conditii de operativitate si deplina siguranta.

Solutiile optime pentru transportul marfurilor dumneavoastra cu containere de 20” sau 40”, FCL / LCL , va sunt furnizate in variante de transport de tip ‘port-to-port’ sau ‘door-to-door’.

Parteneriatul cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanenta si stricta a intregului flux de transport – de la incarcarea marfii in container si pana la livrarea la destinatie, prin furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dumneavoastra, sunt actiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

FCL = full container load ( container complet incarcat)
LCL = less than container load ( grupaj de marfa pe container)

Transport Containere

S.C.”MULTIBROK-COM” SRLprin partenerii sai ofera servicii de transport containere atat pe plan intern cat si international la preturi fara concurenta. Containerele se pot transporta in camioane cu semiremorci tip platforma trans-container avand dispozitive de prindere a containerelor pentru o buna siguranta in timpul transportului.
Nu ezitati sa ne contactati pentru serviciile de transport containerizat rutier.