Echipa profesională în domeniul broker vamal

Echipa noastră profesională și dinamică, alături de o rețea globală de parteneri garantează proceduri omogene.
PROMISIUNEA  NOASTRĂ - concepte personalizate cu costuri de transport optime și timp de tranzit optim!

Servicii nelimitate în ceea ce privește toate procedurile vamale, broker vamal expert, formalități și documentație complexe, documente de transport, reglamentări privind importurile. Expedițiile din țările terțe implică de obicei eforturi și dificultăți semnificative pentru companii. Bunurile trec prin numeroase puncte de control și zone de securitate în tranzitul internațional. În plus brokerul vamal cunoaște procedura de vămuirea ce presupune adesea un număr considerasbil de certificate și documente.
Pentru a vă reduce volumul de muncă în acest domeniu, serviciile vamale asigurate de către Multibrok-Com oferă un pachet complex de servicii. Brokerul vamal, dispune de cunoștințe extinse privind toate procedurile vamale și se va ocupa rapid și flexibil, în numele dvs., de toate aspectele legate de transportul vamal.

Iată de ce clienții se bazează pe serviciile noastre vamale

  • experiență pe termen lung
  • flexibilitate
  • parteneriate bazate pe incredere
  • opțiuni de asistență și consultanță pentru client
  • prezență largă în Europa Centrală și de Est
  • servicii de vămuire la nivel mondial       

O vastă experiență, alături de cele mai înalte standarde de securitate, ne califică drept un Partener de încredere!

 

Logistica orientată spre viitor

Multibrok-Com este o companie cu un spectru larg de servicii personalizate adaptate cerințelor individuale a fiecărui client! Avînd o experientă de peste 20 de ani in domeniul logisticii si brokeraj, beneficiarii nostri primesc solutii logistice personalizate ce se potrivesc independent de particularutatile fiecarei companii!

Pentru cea mai mare eficiență și calitate în domeniul logisticii, toate mecanismele trebuie să se îmbine perfect. Alături de noi puteți miza pe o colaborare strînsă între toți partenerii implicați, bazată pe încredere! Acest lucru este valabil în special pentru Logistica contractuală, care include o multitudine de alte servicii alături de activitățile logistice standad.

 

Soluții logistice pentru Transportul Aerian

Mutarea mărfurilor pe distanțe lungi necesită soluții complete și personalizate pentru transporturile intercontinentale. Exact aici se află soluția noastră pentru transportul aerian de mărfuri.

Livrare de mărfuri în lumea întreagă! Fie că este vorba de livrări standard, grupaje, expedieri prioritare cu date de livrare fixe sau soluții specifice - experții noștri din domeniul transportului aerian vă oferă soluții logistice perfecte pentru dvs.

 

Transporturi Maritime de mărfuri

Prin serviciile noastre de Transport Maritim, vă oferim opțiuni personalizate pentru transportul maritim de mărfuri standard, speciale și periculoase, precum și mărfuri grele. Prin analiza sistematică a lanțului de logistică și prin serviciile noastre door-to-door (pînă la ușa clientului) asigurăm transportul sigur și eficient al produselor dvs.

Avantajul dvs. este evident - PUTEȚI REDUCE COSTURILE operative și puteți optimiza intervalul de timp. În cazul unor modificări pe parcursul procesării unei comenzi sau în cazul în care apar întrebări pe timpul transportului, clienții noștri beneficiază de o persoană de contact pe tot parcursul operațiunii.