Despre Noi

S.C.”MULTIBROK-COM” SRL suntem o companie angajată  in domeniul brokerajului vamal, transport si logistică, oferind astfel sevicii pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în toată Europa, SUA si Asia Centrală. Datorită acestui fapt, avem posibilităti de a oferi servicii de transport in orice moment, in sau din oricare din regiunile Europei, SUA si Asiei Centrale. Avand contracte de colaborare incheiate cu companii din regiunile mentionate, putem oferi în orice moment soluția optimă pentru un transport rapid, sigur, monitorizat, si la preț convenabil.

Misiunea noastră este să oferim servicii integrate şi personalizate, soluţii pe care le adaptăm cerinţelor clienţilor. Suntem conştienţi că trebuie să facem paşi mari şi un efort remarcarcabil pentru a realiza şi consolida această poziţie. Calitatea serviciilor noastre este o reflectare directă a determinării neîncetate şi a muncii puternice prestate de noi. Rezolvăm în continuare noile provocări şi găsim metode ca să îmbunătăţim serviciile noastre.

Servicii integrate şi personalizate
Seriozitate în rezolvarea problemelor.
Pasionati de lucrul pe care il facem.
Flexibili la schimbări.
Organizați și disciplinati.
Soluții unice pentru fiecare client.
Servicii de brokeraj vamal complet.
Claritate în acte.
Disponibilitate 24/7

In functie de solicitarile si cerintele dvs specifice, va putem face o oferta personalizata referitor la serviciile prestate de noi atit in domeniul brokerajului vamal cit si logistica si transport international de marfuri,(volume, trafic terestru sau naval, marfuri comunitare/necomunitare, etc).

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori considerati ca va putem furniza informatii sau va putem sprijini pe parcursul colaborarii. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si va dorim ca afacerea dumneavoastra sa prospere impreuna cu MULTIBROK-COM